Absentie-, ziek of herstelmeldingen

Absentie-, ziek of herstelmeldingen

 

 

 

Met ingang van donderdag 11 november is het melden van afwezigheid (absentie) op Scala Rietvelden anders georganiseerd. In Somtoday (zowel in de app als in de webversie) kunt u uw kind digitaal afmelden. Vanaf donderdag 11 november a.s. is het niet meer mogelijk om het antwoordapparaat in te spreken.

Het afmelden doet u via het tabblad Afwezigheid. Er zijn twee opties: ziek of medisch. Indien u uw kind wilt ziekmelden, kiest u voor ‘Ziek’. Voor bijvoorbeeld een bezoek aan huisarts of tandarts, maar ook bij bijvoorbeeld proefstuderen, kiest u ‘Medisch’. Hier kunt u de datum en de tijd invullen. In het tekstveld kunt u de reden van afwezigheid aangeven.

Wij verzoeken u de absentie zoveel mogelijk digitaal, vóór 09.15 uur via Somtoday te melden. U krijgt na de melding een automatische bevestiging via het e-mailadres dat bij ons bekend is. Ontvangt u geen e-mail, dan is de absentiemelding niet gelukt.

Wilt u uw kind toch liever per telefoon afmelden, dan kunt u tussen 08:00 en 08:30 uur bellen met 0181-600015. U krijgt dan direct contact met de verzuimcoördinator. De administratie is voor overige zaken te bereiken via het welbekende nummer 0181-616722.

Meer informatie over het digitaal afmelden van uw kind, kunt u lezen in de mail die u op 9 november van ons hebt ontvangen!

Secretariaat Scala Rietvelden 

 

Ga terug