BRA Scala Jungle Quiz!

BRA Scala Jungle Quiz! Online quizavond op 4 en 5 maart a.s.

 

 

Verschillende schoolfeestjes hebben we helaas aan ons neus voorbij moeten laten gaan en juist daarom wordt het tijd voor een gezellige avond met elkaar. Wij organiseren de Scala Jungle Quiz!

Tijdens deze quizavond worden jullie overspoeld met leuke, grappige, lastige en creatieve vragen. De vragen gaan deels over de jungle, maar natuurlijk ook over alle andere onderwerpen waar jullie zeker verstand van hebben.

Donderdag 4 maart 2021: voor leerjaar 1 en 2 (aanmelden kan t/m 3 maart),
Vrijdag 5 maart 2021: voor leerjaar 3 t/m 5 (aanmelden kan t/m 4 maart).

De quiz vindt online plaats in Teams en zal om 19.00 uur starten en rond 20.30 worden de winnaars bekendgemaakt. Vanaf 18.45 uur is de 'inloop'. Zorg je dat je klaar zit?

Inschrijven is gratis en kan door de QR-code te scannen die je per mail hebt ontvangen. Hebben we je inschrijving binnen, dan zorgen wij ervoor dat je in de meeting in Teams wordt ingeschreven. Er is een maximum van 150 inschrijvingen, dus wees er snel bij! Je kunt alleen meedoen of in duo’s. Als je als duo meedoet, dan vul je één inschrijfformulier in. Je zorgt dan natuurlijk voor een videoverbinding met je quizpartner tijdens deze avond voor overleg.

O ja, haal nog even dat tijger- of leeuwenpak van de zolder, want degene die het meest ‘jungle’ gekleed is, wint een van de mooie prijzen die deze avond te winnen zijn!

Ongeacht wat de (nieuwe) maatregelen zullen zijn in deze tijd… de quiz gaat in ieder geval door. We kijken ernaar uit om er met z’n allen een mooie avond van te maken!

Het BRA*-team

(* BuitenRoosterActiviteiten)

Ga terug