Belangrijke informatie voor groep 8 (en ouders)

Belangrijke informatie voor groep 8 (en ouders) Over de mavo en havo op Scala Rietvelden

 

 

Over een aantal jaar zal Scala Rietvelden verhuizen naar een nieuw te bouwen school langs de Groene Kruisweg. De verhuizing speelt pas over een aantal jaren, maar we willen u alvast laten weten dat er voor onze mavo-, mavo/havo- en havoleerlingen niets verandert:

  • Alle leerlingen zullen in het huidige gebouw van Rietvelden of in de nieuw te bouwen school de mogelijkheid hebben en houden om zowel een mavo- als een havodiploma te behalen. Ook in het nieuwe schoolgebouw bieden wij voor de leerlingen met een mavo-, mavo/havo- en havoadvies goed onderwijs, uitdagende leerroutes en uitstekende begeleiding. Hiermee stimuleren we onze leerlingen om straks een mavo- en/of havodiploma te behalen, misschien wel in ons spiksplinternieuwe gebouw!
     
  • Vanaf schooljaar 2022-2023 starten leerlingen met een havoadvies op Scala Molenwatering en kunnen daar ook hun havodiploma behalen. Leerlingen met een mavo- of mavo/havoadvies blijven we op Scala Rietvelden welkom heten en kunnen hier zowel hun mavo- als havodiploma behalen.

 

Ga terug