Inleveren boeken examenklassen

Inleveren boeken examenklassen op 25 mei (4 mavo) en 29 mei (5 havo) 2018

 

 

Als het CSE 1 erop zit, moeten de leerlingen die van het boekenfonds gebruik maken, het boekenpakket inleveren volgens onderstaand schema:

          4 mavo      vrijdag 25 mei 2018         08.30 - 12.00 uur       gymzaal A        

          5 havo       dinsdag 29 mei 2018        08.30 - 12.00 uur       gymzaal A

NEEM JE BOEKENLIJST MEE!

(Als je de lijst niet bij je hebt, wordt er ter plaatse een nieuwe uitgedraaid tegen betaling van € 1,00)

LET OP:

  • Zorg ervoor dat je met je volledige boekenpakket op de afgesproken tijd aanwezig bent.
  • Voor het inleveren op een ander tijdstip of bij het nabrengen van boeken en/of cd-roms wordt altijd een bedrag van € 5,00 aan administratiekosten berekend.
  • Om het inleveren zo vlot mogelijk te laten verlopen, moet de voorbereiding goed zijn. De boekenlijst moet bij het boekenpakket ingeleverd worden. Let erop dat alle boeken ontdaan zijn van kaftpapier, aantekeningen en dergelijke.
  • Uiterlijk vrijdag 22 juni a.s. krijg je bericht als je boekenpakket niet in orde was. Je ontvangt voor schade aan boeken boven de € 20,00 of bij het ontbreken van boeken een rekening.
  • Deze rekening moet voldaan zijn vóór de diploma-uitreiking (uiterlijk vrijdag 29 juni). We raden je aan deze rekening contant te voldoen bij het boekenfondsloket. Je ontvangt dan een betalingskwitantie.

Als je een herexamen hebt, kun je de daarvoor benodigde boeken ophalen bij het boekenfondsloket in de hal op donderdag 14 juni a.s. van 10.00 tot 12.00 uur.

Direct na afloop van het herexamen, maar uiterlijk op donderdag 21 juni a.s., moeten de boeken weer worden ingeleverd bij het boekenfondsloket in de hal.

Met vriendelijke groet,
Mw. drs. G.M. Reijnhout-van den Berg
Rector

 

 

 

Ga terug