Zit je in groep 8: kom kennismaken!

Zit je in groep 8: kom kennismaken!
 
 

 

Persoonlijke kennismaking in november en december

Voor een persoonlijke kennismaking met de school kunt u in november en december aan het einde van de middag een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek op school. Wij ontvangen u graag met uw zoon of dochter en vertellen alles over de mogelijkheden op Scala Rietvelden. We nemen uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden. Dit bezoek duurt ongeveer 45 minuten en een korte rondleiding is inbegrepen. Uiteraard staat de koffie (of iets fris) voor u klaar!

Ik kom een keer met mijn zoon/dochter langs!

Informatieavond over ons onderwijs

Komt u liever in de avond voor een uitgebreide presentatie, dan kunt u er ook voor kiezen om de informatieavond op donderdag 19 november a.s. bij te wonen. Aan maximaal 30 ouders vertellen wij graag over ons onderwijs, het  flexrooster, de begeleidingsmogelijkheden en onze extra (talent)programma’s. Deze bijeenkomst duurt ongeveer een uur. Om deze voorlichting 'coronaproof' te kunnen organiseren, kunnen wij per gezin slechts één ouder per zoon of dochter verwelkomen. Deze avond is alleen bestemd voor ouders/verzorgers.Ga mee op reis!

Even proeven tijdens een doemiddag

Voor de leerlingen van groep 8 die graag de fijne sfeer bij ons op school willen proeven, het leuk vinden om kennis te maken met nieuwe vakken en al de uitdaging aan willen gaan om nieuwe dingen te leren, is er de mogelijkheid om tijdens een of meerdere middagen een afwisselend programma met verschillende lessen te volgen.

Ik wil graag naar de doemiddag! 

Heeft u behoefte om op een ander moment of wilt u op een andere manier kennismaken met Scala Rietvelden, neem dan contact met ons op via scala.rv@penta.nl

 

Ga terug