Zit je in groep 8: kom kennismaken!

Zit je in groep 8: kom kennismaken! Of maak een virtuele tour door ons gebouw

 
 
 
 

Persoonlijke kennismaking in november en december

Voor een persoonlijke kennismaking met de school kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek op school aan het einde van een middag. Wij ontvangen u graag met uw zoon of dochter en vertellen alles over de mogelijkheden op Scala Rietvelden. We nemen uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden. Dit bezoek duurt ongeveer 45 minuten en een korte rondleiding is inbegrepen. Uiteraard staat de koffie (of iets fris) voor u klaar! Helaas is het tot 10 februari a.s. niet mogelijk om onze school te bezoeken. Zodra een bezoek weer mogelijk is, plaatsen wij een link op deze pagina!
 

Virtuele tour

Wilt u ons schoolgebouw toch graag alvast van binnen bekijken, dan kan dat via deze virtuele tour

Ga mee op reis!

Even sfeer proeven tijdens een doemiddag

Voor de leerlingen van groep 8 die graag de fijne sfeer bij ons op school willen proeven, het leuk vinden om kennis te maken met nieuwe vakken en al de uitdaging aan willen gaan om nieuwe dingen te leren, was er de mogelijkheid om op woensdagmiddag 3 februari 2021 een afwisselend programma met verschillende lessen te volgen. Helaas kan deze middag door de lockdown niet doorgaan. Zodra we weer groep 8-leerlingen mogen verwelkomen, plaatsen we een link op deze pagina!
 
 

Heeft u behoefte om op een ander moment of wilt u op een andere manier kennismaken met Scala Rietvelden, neem dan contact met ons op via scala.rv@penta.nl

 

Ga terug