Persoonlijke kennismaking in november en december

Voor een persoonlijke kennismaking met de school kunt u in november en december aan het einde van de middag een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek op school. Wij ontvangen u graag met uw zoon of dochter en vertellen alles over de mogelijkheden op Scala Rietvelden. We nemen uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden. Dit bezoek duurt ongeveer 45 minuten en een korte rondleiding is inbegrepen. Uiteraard staat de koffie (of iets fris) voor u klaar! U kunt zich hier inschrijven
 

Informatieavond over ons onderwijs

Komt u liever in de avond voor een uitgebreide presentatie, dan kunt u er ook voor kiezen om een informatieavond bij te wonen. Aan maximaal 30 ouders vertellen wij graag over ons onderwijs, het 80 minuten- en flexrooster, de begeleidingsmogelijkheden en onze extra (talent)programma’s. Deze bijeenkomst duurt ongeveer een uur. Om deze voorlichting 'coronaproof' te kunnen organiseren, kunnen wij per gezin slechts één ouder met hun zoon of dochter verwelkomen (is dit zo???????)
(link volgt)  Ga mee op reis! Even proeven tijdens een doemiddag

Voor de leerlingen van groep 8 die graag de fijne sfeer bij ons op school willen proeven, het leuk vinden om kennis te maken met nieuwe vakken en al de uitdaging aan willen gaan om nieuwe dingen te leren, is er de mogelijkheid om tijdens een of meerdere middagen een afwisselend programma met verschillende lessen te volgen.

Hier kun je een afspraak maken voor de doemiddag!


Heeft u behoefte om op een ander moment of wilt u op een andere manier kennismaken met Scala Rietvelden, neem dan contact met ons op (welk mailadres of telefoonnummer??????).