Gezocht: vrijwilliger (m/v) voor het Bèta Challengeprogramma

Voor de leerroute Bèta Challenge zoeken wij een enthousiaste en handige vrijwilliger die onze leerlingen uit de brugklas helpt met het uitvoeren van kleine en grote technische projecten. Dit bestaat uit helpen van leerlingen met o.a. boren, schroeven, zagen en timmeren. Daarnaast assisteert hij/zij bij het beheer en opslaan van materialen en gereedschappen in het magazijn.

Voor deze uitdagende taak zoeken wij iemand die affiniteit heeft met leerlingen van 12 tot 14 jaar, technisch aangelegd is en het leuk vindt om leerlingen te begeleiden bij verschillende (veelal technische) opdrachten.

Alle leerlingen in de brugklas werken twee uur per week redelijk zelfstandig aan projecten op het gebied van technologie. Deze projecten komen veelal in samenwerking met bedrijven uit de regio tot stand. Het doel van deze projecten is om leerlingen hun creativiteit te leren gebruiken, om samen te werken en om op een praktische manier kennis te maken met leerstof uit diverse vakgebieden.

Het betreft de lessen op maandag en dinsdag.

Bent u, of kent u, iemand die het leuk vindt om te assisteren bij de lessen van het Bèta Challengeprogramma: stuur dan een mail naar C.J. van Dijk (cj.vandijk@penta.nl). Bellen kan uiteraard ook via het algemene nummer van de school: 0181-616722.