Penta Scala Rietvelden
J.A. Heijwegenlaan 2
3201 KH SPIJKENISSE

Tel.: 0181-616722
E-mail: scala.rv@penta.nl

ROUTEBESCHRIJVING

EIGEN VERVOER
De beschrijving start op de A15 ter hoogte van de plaats Barendrecht (ten zuiden van Rotterdam).

Na de Beneluxtunnel volgt u de A15 richting Europoort. Na het passeren van de Botlektunnel neemt u direct de afslag Spijkenisse (tijdig rechts voorsorteren).
Deze afslag loopt licht omhoog; op de kruising gaat u linksaf, het water over (via de Hartelbrug); u volgt deze weg tot de eerste T-splitsing. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf (u bevindt zich nu op de Groene Kruisweg). Deze weg volgt u tot de rotonde, die u voor 3/4 neemt (de 3e afslag); u rijdt nog steeds op de Groene Kruisweg.
Bij de tweede verkeerslichten gaat u rechtsaf (de Hekelingseweg op); op de rotonde neemt u de eerste afslag en bent u op de J.A. Heijwegenlaan. Na ongeveer 200 meter vindt u aan uw rechterhand de parkeerplaats van onze school.

OPENBAAR VERVOER
U neemt op Rotterdam CS de metro richting Spijkenisse en stapt uit op metrostation Spijkenisse-Centrum. Op het busstation kunt u een keus maken uit bus 104, 105, 403 en 404 waarna u bij de halte Zinkseweg uitstapt. Wanneer u de busbaan oversteekt, een klein stukje linksaf gaat, vindt u aan uw rechterhand een pad langs een parkeerplaats. Aan het einde hiervan komt u bij de achteringang van de school. Wanneer het hek gesloten is, kunt u het beste rechtsom om de school heen lopen naar de voorkant.