Driedaagse Sevenum lj. 2

Een verslag van dag 1 en 2

27 september 2024
Ook op dag 2 zat er de sfeer er goed in. Met heel veel verschillende spellen in en rond het kamphuis was de flextra speldag een succes. Het weer was deze dag iets minder, maar dat mocht de pret niet drukken. Tijdens de avond konden de leerlingen kiezen tussen een bingo binnen of een bosspel. Een grote groep koos voor het bosspel in de regen. Het was onvergetelijk!

Na een (iets) langere nacht hebben we vanmorgen onze spullen ingepakt. Na een grondige kamerinspectie konden we op tijd vertrekken richting Toverland. Een stevige wandeling die wordt beloond met een dag in een pretpark!

We gaan er een leuke, laatste dag van maken!

26 september 2024
Na een rustige busrit waren we woensdag aan het einde van de ochtend in Sevenum. Bij aankomst stonden de fietsen al klaar en konden we snel op pad om de omgeving te ontdekken. Met bezoekjes aan Horst, atelier De Stal en boerderij De Veldweide was de eerste dag snel om. Tijdens de avonduren hebben we met elkaar een bosspel gespeeld. We hebben het enorm getroffen met het weer. Overdag is er amper neerslag gevallen. Ondanks het volle programma waren er nog genoeg kinderen niet moe. Het was nog (gezellig) onrustig tot in de late uurtjes....

Vanmorgen was (bijna) iedereen weer fris en fruitig voor dag 2. Er staat vandaag een flextra speldag op het programma. Kinderen kunnen vandaag kiezen uit meerdere spellen die in en rond het kamphuis worden georganiseerd.


 

Driedaagse Sevenum lj. 2

Naar de homepage

Naar het nieuws overzicht